Milles egna hiss- och disslista!Våren. YES, äntligen är den här! Efter en jävligt kall vinter så får vi äntligen känna någon slags värme i det här landet. Det är också roligt att se hur mycket gladare alla blir när solljuset kommer och man slipper frysa röven av sig varenda dag.

  

Anonyma kommentarer. Höhö, det trodde ni inte va? Jag tycker det är riktigt underhållande att få anonyma kommentarer, var sig det är positiva eller negativa såna. Visst är det roligare med snälla kommentarer men det är riktigt roligt att sitta och fundera på vem som kan ha skrivit just det. Ofta måste det vara någon som man "känner" personen eftersom man skulle förstå vem det var om han/hon skrev under med sitt namn ;-) 

Shorts ute nu. Japp, ni läste rätt. Passerade genom stan efter jobbet idag och upptäckte någon random dude som sprang runt med shorts på sig, cigg i käften och ett par solbrillor på skallen. Sommaren 2010 har väl ändå inte kommit än?! Okej, jag kan hålla med om att det var riktigt varmt under dagen men klockan 19.00 var det inte 'shortsväder' över huvud taget... Spara shortskvällarna några veckor till i alla fall...


Haha, var bara tvungen att lägga ut den där bilden!Universitet/högskola.
Alltså åååh, varför måste man ens läsa vidare för att bli något? Så många måsten när det gäller utbildning och så många beslut som ska behöva tas. Nää, enligt mig är det för mycket ansvar man måste ta på den punktne att den får en fet diss av mig ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0