Saker jag störde mig på igår.

Okej, ni vet alla säkert att man ibland har världens "PMS-dagar" då allt och alla kan dra åt helvete. Min gårdag var exakt på det viset! Under mina ilskna timmar så hann jag;

Nästan skrika åt en kvinna i kön på Max. När hon skulle beställa sina originalmål (med pommes och dricka ni vet) så sa hon allt så detaljerat. "Jag vill ha en originaburgare med tillbehör, en maxburgare med tillbehör osv..." Det enda som ekadeni mitt huvud var att DET HETER ORIGINALMÅL KÄRRINGJÄVEL, DET STÅR JU FÖR FAN DET PÅ SKYLTEN!

Hon fortsatte med att fråga hamburgerkillen om allt hon hade beställt. Nu kanske man kan tro att hon hade någon sjukdom men eftersom hennes ungar stod bredvid så misstänker jag starkt att hon bara var helt pantad. Tragiskt nog.. Igår så blev jag äcklad av alla fula och enormt tjocka människor jag såg på stan. Man kunde ju tro att det var någon cirkus i stan eller nåt, för nog det fanns en hel del ugly faces! En gång ryggade jag till och med tillbaka när jag fick se gubbens ansikte eftersom ovårdad bara var förnamnet.Visst är det så att vissa går bakåt i mognaden när man blir äldre? Störde mig då djuriskt mycket på otrevliga tanter som klagade, var sura och allmänt i vägen när man skulle jobba. Om dom tror att de kan göra ett bättre jobb så kunde de mer än gärna fått göra det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0