Ett jäkla tecken

Igår blev jag tyvärr tvungen att ta moppen till Christian på kvällskvisten, så då var det bara att slänga på sig några slag regnkläder och vantar för att härda ut moppeturen. Regnet var ju som sagt inte att leka med men det vet nog alla ni Skelleftebor redan.

Slut bensin var det i mopeden också men egentligen var det ingenting mot vad som skulle ske. För när jag körde där mitt på vägen så stannar helt plötsligt mopedjäveln! Får panik ifall det skulle komma någon bil, inte just för att det skulle vara pinsamt utan för att de kanske skulle köra över mig. jag inser nu att det var egentligen en ganska så spårad tanke eftersom jag hade självlysande kläder och det var ju trots allt på en raksträcka..

Puttade in moppen och stod där i spöregnet och försökte få den att starta men icket! Så där stod jag; 20 år i spöregn med knappast "årets outfit" på och försökte få igång en fucking moped.... Var är mitt liv påväg egentligen? :-P Tillslut fick jag i alla fall nog, ringde till päronen som hämtade mig och skjutsade mig med bil... Så slutet gott allting gott antar jag?Bilden visar vilket smile jag hade när jag anlände hemma hos Christian.. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0