Årsresumé, del 1


Jag började året på bästa möjliga sätt, nästan. Slängde iväg ett argt fuck you all-blogginlägg som gjorde att statistiken sköt i höjden. Det var helt ärligt första gången jag förstod hur hörd man kan göra sig genom en simpel blogg.


Klicka HÄR för att komma till inlägget.

En stor världslig händelse var ju katastrofen i Haiti. Jag kommer ihåg hur tagen man blev av hela händelsen och i alla fall jag fick känna på hur liten man är.


Under alla hjärtans dag-helgen var man i Östersund och tävlade. Jag kommer inte ihåg mycket av själva tävlingen (gick mer eller mindre åt helvete) men på kvällen var det då mysigt om jag inte är helt ute och cyklar?


I Östersund.

Körkortet togs tag i och jag genomförde halkbanan i februari. Det var faktiskt betydligt roligare än vad jag trodde att få sladda runt i tuffa bilar. Det värsta med hela grejen var verkligen själva överkörningen men även den gick ju vägen också. Det kändes som att man var på väg mot att faktiskt ta körkortetet men vi vet ju alla hur det gick... ;-)
Sista helgen denna månad blev det fest hemma hos Hanna, då man hängde med Amanda och Marica. Det var kanske inte en förfest man hänger i julgranen men ute fick man ju träffa på en hyfsat känd fotograf ; Bingo Rimér som nu också kan kalla sig för "Millefotograf". Tog som bild på mig ju..
Hihi han gillade min t-shirt. Who doesn't liksom? ;-)Mars var månaden då jag tog mitt pick och pack och flyttade temporärt till Stinas lägenhet på Getberget. Jag kommer ihåg hur ensam jag kände mig första kvällen och trodde på allvar att jag skulle bli mördad av någon psykopat "bara för att" liksom.


En del av lägenheten.

På projektarbetsmässan för årskurs 3 så stod jag som levande skyltdocka. Jag tyckte ju att det blev lite småtråkigt eftersom ingen kom och kollade in Arwids Vasalopps-ställe. Därför körde jag inte bara ett utan TVÅ heta dansnummer i skidoutfiten! Snacka om att det drog publik alltså, och jag kan säga att estetdansarna kunde slänga sig i väggen den dagen ;-)


Hehe innan showen så att säga!

Den 27 mars hade jag förfest hemma hos "mig". Var ju ändå lite orolig över att det skulle bli tråkigt men jag tror att alla hade det riktigt ball faktiskt :-) Fulla som as blev vi då allihopa innan vi slog klackarna inne på Station 8. Denna kväll var ju lite utöver det vanliga eftersom Anders Bagge var gäst-DJ.


Baggen ville lukta på lilla mig! ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0