Årsresumé, del 2


Norrländska Mästerskapen var i Skellefteå och det gick inte alltför dåligt faktiskt. Jag kommer ihåg hur man typ 3 veckor innan bestämde sig för att träna råseriöst så det var väldig fokus på tävlingen. Därför var det roligt att se någon form av utdelning på den korta men intensiva träningen.

När april började lida mot sitt slut så flyttade jag tillbaka till B-hooden. Som många av er redan vet så blev jag rumskompis med Arwid efter några veckor oc vi klarade av att bo tillsammans i en etta utan att skära av varandras huvuden. Tummen upp på det! :-)

28 april kom jag som Partille-Johnny på skolan vilket var riktigt roligt och även lärorikt. Det är ganska spännande att se hur folk reageraroch faktiskt beter sig. Jag är/var inte så naiv att jag inte visste vilka hjärndöda människor det finns men efter den här dagen insåg jag att det var skrämmande fler än vad jag trodde. Att man inte ska bli dömd efter utsidan är fasen det viktigaste vi alla måste komma ihåg oavsett kön, etnisk bakgrund eller vad det nu kan vara!Valborgsmässoafton firade jag med vänner hemma hos Maria. Det lagades mat innan det blev en massa farandre fram och tillbaka, hit och dit. Men hur slutade kvällen då? På Olles...


Lady Gaga är väl största händelsen jag kommer ihåg från maj 2010. Soffans tidiga födelsedagspresent till mig som verkligen kommer att vara ett minne för livet.19 maj var dagen D. Det vill säga dagen då jag inte längre var tonåring (om ni nu inte frågar en busschaufför, då är jag fortfarande 18).... Jag kan inte påstå att det var roligt att fylla år, utan istället var det mest depp för min del. Födelsedagen firade jag med familjen och vänner så inget stort partaj eller så.


Fick en mobil i present men det var faktiskt inte den som ni ser på bilden ovan :-P

Men två stora partyn hann jag faktiskt med! För det första så hade Karolina och Anna anordnat värsta gemensama födelsedagspartyt; 1920-tal med bland annat lekar och mingel. Det krisade sig med outfiten så själv kom man som en riktig slampa från the old days... Sexigt va? 

Dagen efter blev det 20-årsfirande av Carrie och det var otroligt mysig! Solen sken och det kändes som att sommaren var påväg när jag försökte få hennes hund att dricka sig full :-)Hehe, svårt att tro att det bara är en dag mellan de två bilderna? ;-)


Jag har bara ett ord som summerar första tiden; Studenten!
Det var hur sjukt roligt som helst och jag önskar verkligen att man kunde återuppleva alla ögonblicken om och om igen. Hela klassen gick all in varje gång och hela veckan fylldes av skratt, skratt och åter skratt. Fan, det var verkligen magiskt ♥

Resten av månaden blev inte ett direkt återhämtande. Jag vet inte om det berodde på den intensiva veckan men fester fortsatte rada upp sig och tillslut var även denna månad över. Sista helgen var ju midsommarafton som firades hemma hos Carro. Snacka om värmeslag när man stog inomhus i 29 graders värme och hackade sallad... Haha men mysigt var det och kvällen fortsatte till Carries place där det var fullt ös medvetslös på toaletten ;-)


Ni har väl inte glömt vår berömda dans på midsommarafton? ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0