Årsresumé, del 3


Hela året har inte bara bestått av fester även om det verkar som det. Men eftersom det är lättast att skriva om det så blir det så att man gärna tar fram dom grejerna. Under hela sommaren, och resten av året för den delen, så har man ju även jobbat en hel del. Många timmar på bingon blev det även denna sommar och det var ju en upplevele i sig.Dom sista två dagarna var det PDOL för min del. Första kvällen drog jag och Maria dit tillsammans och hade det så jävla ball. Haha riktigt i dimman var vi båda två men njöt av att mingla med diverse hardcore-norrlänningar ;-)


Jag & Maria på PDOL


Sofia kom hem på besök i ungefär en vecka. Hon åkte till Turkiet i juni under studentveckan och började arbeta som reseledare där. Det var verkligen roligt att få några dagar med henne och resten av ens vänner :-)

Carro & Maria bjöd mig på en resa till Haparanda som sen födelsedagspresent. Tydligen var jag väldigt sliten så jag sov i princip hela resan till Haparanda och även till Luleå och Piteå efteråt. Snacka om roligt sällskap man var? ;-)


På den här bilden var jag vaken i alla fall!

Plåtades med Hea gjorde jag också. Jag kommer ihåg hur smånervös jag var men det slutade faktiskt med att gå riktigt bra, och framförallt så var det hur roligt som helst! En hann vi med i augusti och två i september. Nu efter nyår och allt måste det bli av igen tycker jag :-)Skolan började om. Det kändes värre än vad jag hade föreställt mig att börja skolan igen utan min SPID-klass och i början var det tufft, var ju typ lika gammal som lärarna?!  


Schemat såg som värst ut såhär i våras. Hehe kanske inte det jobbigaste man varit med om ;-) 


En enda sak kommer jag ihåg från september och det var då jag blev fullkomligt krossad. Jag har aldrig någonsin känt mig så värdelös, äcklig, förstörd  osv. Det var som att 'någon' slet ut mitt hjärta och trampade på det om och om igen. Utan att överdriva ens litegrann så trodde jag att jag skulle dö men se på fan, nu är man starkare än någonsin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0