Årsresumé, del 4


Okej, om jag inte hade spårat med festandet under sommaren så gjorde jag definitivt det nu. Fest, på fest, på fest för att typ... döda smärtan? Det var nu jag insåg att man faktiskt har riktiga guldklimpar till vänner och kanske att jag hade försummat dem litegrann. Detta blev det då stor ändring på nu då vi hängde med varandra så ofta det bara gick. 
Som en enda dimma skulle jag beskriva oktober.. :-P


Min första tanke var att det verkligen inte hände ett piss under november månad, men det gjorde ju faktiskt det! Lite smågrejer sådär; som bland annat lokalfest, en tripp till Umeå för att se Saw i 3D och en klassfest med "nya klassen" så att säga.


Min mamma var ju faktiskt på tv också! World Cup i simning.


Saw 3D och klassfesten.


Biomys med Maria och Harry Potter!


Just ja, jag jobbade ju på Megadoor i en vecka också! Kan ni tänka er mig stå där och skruva portar? Det låter ju hur sjukt som helst men jag överraskande nog inte bara alla andra utan även mig själv med att faktiskt lyckas åtsadkomma saker och ting. Lärorikt var det allt och jag ångrar inte att jag tog chansen att lära mig något nytt :-)

Efter en tävling i Örnsköldsvik så b estämde jag mig för att sluta simma. Jag kände att det varken fanns någon ambition eller motivation kvar, så varför skulle jag då fortsätta göra något som jag inte längre tyckte om? Folk har nu efteråt frågat mig om jag inte saknar simningen och jag kan ärligt säga att det gör jag inte. Det känns som ett helt rätt beslut och det är faktiskt en lättnad att lämna det kapitlet bakom mig.


I Ö-vik.

I jul så gick jag jag i mål med gymnasiet efter totalt 9 terminer, woho! Detta gjorde jag med MVG i historia B och projektarbetet samt VG i naturkunskap B. Skapligt ändå! :-) Avslutningskvällen firades i hälsostudion med SPID-klasserna som jag gått med den här terminen.Julafton spenderades i Byske som vanligt. Hehe som den giriga människan jag är så var jag orolig att jag hade varit en riktigt dum pojke i år med tanke på paketen (a) Men innehållet visade sig ju vra bland annat presentkort på Resia för en utomlandsresa och gymkort så det var ju heeeelt okej :-D


Hehe tomten kom till oss i år!

Nu börjar året lida mot sitt slut och jag väntar med spänning på att få se vad som kommer att hända 2011. Kommer jag att lyckas med att nå stjärnglans detta år eller krävs det mer än så? We all just have to wait and see...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0