Innan jag dör..

Okej, nu ska man inte vara negativ eller så men jag funderar på att göra en sån där lista där man skriver upp saker man vill hinna göra innan livet slocknar. Tror ni det är en bra idé eller är man bara stupid? :-P Här har ni några få av dom jag planerar att ha med på min lista.- Vara på framsidan av en stor tidning
Anledningen är väl skitsamma men gärna en fin bild såklart. Det bästa skulle ju vara värsta skvallertidningen men jag antar att det är något man kan drömma om..

- Göra en springnota
Självklart ska man ha ätit världens fetaste trerättersmiddag, druckit och tryckt i sig en massa jävligt bara för att ta ut löpstegen senare.

- Bada isvak
Börjar ju bli en riktig badkruka så det känns verkligen som lite brain freeze (minst sagt) skulle sitta ganska bra nu.

- Fisa i en riktig superkyrka
Det ska eka som satan och gärna stinka efter mig. Då känns det som att livet tagit ett steg närmre mot att bli fullbordad :-)

- Göra en framåtvolt
Stel och ovig är ju bara förnamnet så därför skulle det vara coolt att göra en volt på bar mark. Medveten eller omedveten spelar ingen roll, så länge jag överlever skiten.

- Vara med i Kissies blogg
Skriv vad du vill men så länge jag är med där med bild och namn så är jag nöjd!

- Bli partiledare
Det kan ju inte vara så svårt med tanke på alla tattare som blir det idag. Eller? ;-)

- Se Hollywood-skylten IRL och klottra ned "Mille was here" på den
Alltså är det folk som bor i bokstäverna eller är dom som bara där? Skulle kunna googla saken men är för lat för det..Kommentarer
Postat av: Anonym

Bokstäverna är ju platta, dessutom så är dom omringade av stängsel och en massa skydd så att ingen ska kunna förstöra dom..

2010-12-21 @ 23:52:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0