Milles egna hiss- och disslista!


Eminem!
Kan ni tänka er mig sitta och lyssna till some rap and beatin' shit? Hehe näe inte jag heller men jag har nu upptäckt hur bra han faktiskt är! Texterna är ju betydelsefulla och allt han gör och säger är verkligen pang på liksom. Snacka om att snubben (desperat försök att vara cool) har gjort en comeback nu på senare dagar också bland annat med Rihanna och andra artister! Tummen upp för honom liksom :-D


Eminem - Like Toy Soldiers

Stora hundar!
Det verkar krylla av minihundar överallt men jag tycker att det är grymt inne eller vad man ska kalla det med STORA hundar. Ta en björn och släng på ett koppel så är du i alla fall enligt mig väldigt fashion ;-)Julhelgen!
God mat, party och härligt folk. Det är ju hur grymt som helst att folk kommer tillbaka till gamla kära Skelleftehålan för att fira med familj och vänner :-) Man blir så himla glad av att träffa folk som sedan en tid tillbaka befinner sig på andra ställen runt om i världen!


Attacken mot Kissie!
Idag var det tydligen någon som hade skrivit "Borgar Sosse" på hennes dytterdörr och dränkt den med grisblod eller något liknande. Man må ha åsikter om en människa men jag tycker inte det rättfärdigar någon till att bete sig på det sättet.


Not okay..

Människor som är för fega för att rannsaka sig själva!
Om det är något jag gjort den här hösten så är det att verkligen jobba med mig själv och att försöka lista fram vem jag vill vara och hur jag vill bete mig. Tyvärr finns det ju dom som skiter fullständigt i detta och tror sig kunna behandla folk hur dom vill, göra exakt vad dom behagar och som ett resultat av detta trampar ned andra människor. Det är en skillnad mellan att vara en bitch och att vara en psykopat.. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0