Genomförd!Sådär, då har man gått igenom den där himla halkbanan också. Hehe, var ju som ni kanske märkte lite nervös och orolig för att det skulle gå åt hell men det gjorde faktiskt inte det! Om det finns någon där ute som är orolig över det så är det absolut inte farligt ;-) Tänk att det kommer från en som grinade på första körlektionen! Haha.. 
 
Kan också passa på att berätta att vi var i Fällfors och inte i Piteå ;-) Härliga bilar var det i alla fall, riktigt ball att sladda runt med dom :-D Kommentarer
Postat av: Johanna

Härligt!!! närmar sig nu =)

2010-02-08 @ 15:51:18
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Malin

jadu, i kanske 2 år, så är ju inte värsta fotografen direkt xD men jag går ju media för att lära mej och för att jag tycker det är kul! :)

jadå jag trivs jätte bra! :D

2010-02-08 @ 16:15:44
URL: http://manobo.blogg.se/
Postat av: Gotlänning, sambo & foto [TÄVLING]

Om du går i min meny på höger sida, så står de i kategorierna " Chile " efter att du tryckt där - så går du längre ner, och i ett "långt" inlägg så står de vad jag skall göra :DJa, jag såg på melodifestivalen. Själv? :D

2010-02-08 @ 16:37:07
URL: http://ringbomm.blogg.se/
Postat av: Linnea

haha ja verkligen :D jag älskar typ alla sånadär drycker i förpackning som amn ska blanda :]tror typ int jag heller, och är så jävla less det ;S man får typ höra saker om sig själv av massa folk som int alls är sant osv :Shah nja, har alltid så sjukt ont i nacken, ryggen, armarna när jag simmar, så kan int påstå att det har gått så bra att träna på senaste tiden..

2010-02-08 @ 16:48:32
URL: http://bloggendettalasom.blogg.se/
Postat av: Elin

hahhaha, du tänkte nog i samma banor som mig. Eftersom du skrattade, försök inte med mig :)no no no, sommaren är BÄST. Förstår inte riktigt det här med vintern. Sen suger jag på bräda, men äger på skidor =) (slalom ´, ofc!)hahahhahahahhahah grinade på första körlektionen. Du får mig alltid att skratta =)

2010-02-08 @ 18:11:00
URL: http://tvillingblogg.blogg.se/
Postat av: michaela

Hur äre med dig sötnos? :)

2010-02-08 @ 18:56:31
URL: http://miski.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0