Lista om mig!

Haha, oväntat att Linnea skulle vara snabbast på att kommentera förra inlägget? ;-) Hehe, i alla fall så tänkte jag göra en till sån där "Visste ni att..." som ni kan njuta av resten av kvällen! Here it goes.

 


Tror på spöken. Har gjort det så länge jag kan minnas och lär knappast sluta tro på det den närmsta tiden heller. DET FINNS SPÖKEN. Inte för att jag själv sett någon men ändå (a)

Har lätt för att gråta till film/tv-program. Hrm vänta, har jag inte redan skrivit det en gång förut? Aja, i sådana fall får ni veta det en gång till.

Har verkligen ingen cool grej som jag kan göra. Ni vet, vissa har ju överrörliga tummar, andra kan kolla med bara ett öga i kors osv.. Jag kan ingen sån sak. Haha, jag är typ besviken över det.

Har extremt lätt att komma ihåg tider. Detta gäller främst simning då men det är ett bra exempel på tider som lätt fastnar i huvudet.

Är väldigt medveten om vad som händer "runt en". Märker oftast när det är någon som tittar ut en (inte för att just det händer så ofta), om någon man känner går förbi en osv.. Det kallas för unagi och Mille är välsignad med det ;-)

Kommentarer
Postat av: hea

Du kan ju äta mobiler, det tycker då jag är lite coolt :)

2010-02-08 @ 23:07:04
URL: http://healina.blogg.se/
Postat av: Thilda

sv: ja det är ju det :) gött det iaf :)

ja den är super, haha köpte jordgubb apelsin saften för du tipsade om den :$

2010-02-09 @ 15:14:14
URL: http://ttthilda.blogg.se/
Postat av: Elin

sv: haha, du ser. Vintern suger!. Men sommaren, det är varmt, man kan göra saker ute utan att fryga ihjäl! Sen så är det bara så bra!

haha, jaa verkligen!Jag tror att vi har lite att prata om, det finns inga spöken. Eftersom du inte har sett nåt så finns dom inte! Lätt att gråta, du är inte ensam, hahaha, nej jag ska inte skratta åt dig, (a)

Det där med tider är jag likadan med, helt klart. Det där med att saker händer runt en är jag likadan med!haha, längsta kommentaren i världen? :)2010-02-09 @ 22:21:43
URL: http://tvillingblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0