Milles egna hiss och diss-lista!


KISSIES BESÖKSSTATISTIK!
Okej, vi vet alla att anledningen till att Kissie har över en miljon besökare enligt bloggportalen.se är inte för att folk "hatar henne". Det är av den enkla anledningen att folk vill läsa den och för att folk tycker den är bra/underhållande/annorlunda/one of a kind osv... Jag förstår om det är jobbigt att erkänna det för er själva men det är tyvärr sanningen ;-)

Sverige bästa bloggerska som krossar alla moståndarna!


MIN BLOGG!
Haha, gud så osvenskt va? I Sverige är det fult att skryta och vara självsäker och här kommer jag och tror så jävla mycket. Haha, men anledningen till att jag hissar min blogg är delvis pga framstegen som gjorts utseendemässigt. Någon som kommer ihåg hur bloggen såg ut för sisådär 8 månader sen? Usch och fy... Nu är den betydligt fräschare och "intressant" att titta på. Sedan har det blivit roligare saker att se och läsa om tror jag också. Där kan ni jämföra med vad jag skrev om och hur jag skrev saker 2007. Varken intressant eller underhållande :-PANIMAL-HATERS!
Nu kommer det fram att några random Norgejävlar har övat skytte på sälungar med anledning att "man måste få skjuta in sig". Jävla idioter!! Alla djurplågare runt om i världen kan fan gå och dö. Bara för att djuren inte kan prata och säga åt er att dra åt helvete så innebär inte det att ni har rätt att plåga dem. Djurplågeri är nästan ett av de brotten som borde straffas med döden.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6580465.ab

LET'S DANCE!
Helt allvarligt så vet jag inte om det ens går just nu. Så insatt är man i programmet. Men enligt mig så är det ett uttjatat program som snart borde gå i graven. Dans är inte kul att se på när det handlar om svenska kända profiler som springer runt och försöker sig på valser, tango och allt mest vad det är. Nä, enligt mig borde vi skippa hela konceptet och satsa på något nytt!


Kommentarer
Postat av: Thilda

din blogg är grym!

2010-02-10 @ 22:08:02
URL: http://ttthilda.blogg.se/
Postat av: inte reinfeldt

ja, cutta djurplågare!

som sagt, instruktören på halken skrek åt mig hela tiden! ha ha, jag kan berätta om mina traumatiska minnen någon gång

2010-02-10 @ 22:37:59
URL: http://antoniafjohansson.blogg.se/
Postat av: Johanna

inte alls svårt för mig, men det kanske låter så...men skall bli sjukt kul och börja jobba med det om 1år :)

2010-02-10 @ 23:07:05
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Gotlänning, sambo & foto

HIHI. Gillar din Hissar / Dissar lista.Det är skolan som kommit igång med den här resan, först så sa läraren att de skulle vara gratis - så att vem som helst skulle kunna få åka med. PUTTSAN HELLER ATT DE ÄR NÄRHETEN AV GRATIS "/ så flera stycken har nu backat på grund av att de kostar, en del, en massa pengar! Åh, kul! Vems lägenhet skall du få bo i då? :D

2010-02-10 @ 23:13:42
URL: http://ringbomm.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller med om dissarlistanTja, foto har jag hållt på med i snart 1,5 år. Har funderat på att satsa mer på det men vi får se:PHaha okej. Tja träffa kompisar är ju inte helt fel, oj känner att jag måste träffa någon kompis snart innan jag blir galen. Har inte träffat dem på år och dar..

2010-02-11 @ 02:30:08
Postat av: Anonym

haha joo det är braa att fråga på ;D

jag e 13 ;P

2010-02-11 @ 07:26:50
URL: http://wordsofmylife.blogg.se/
Postat av: michaela (:

Haha kissie is the shit! ;)ae, det är mycket hemma o med mormor och det.. :( men annars är det la okej. vad gör du? :)

2010-02-11 @ 10:22:53
URL: http://miski.blogg.se/
Postat av: Ammi

sv: haha, det vore hemskt kul att va me i något sånt! :) men känns som jag har lite för höga drömmar. Fast samtidigt ska man ju verkligen satsa på dt man e intresserad av och tkr om. Så vi får väl se! =)

2010-02-11 @ 10:44:33
URL: http://aaammii.blogg.se/
Postat av: Spurkie

Ja man läser den för att den är annorulnda ofc... ;P Det är inte ofta man stöter på så dumma folk som hon!

2010-02-11 @ 17:06:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0