A.M

Det är med tårfyllda ögon som jag vill berätta att det är väldigt lätt att gömma sig bakom ett leende och en lättsam fasad. Folk frågar inget eftersom allt de ser är någon som alltid mår bra och verkar leva i en lycklig tillvaro, ett lyckligt liv. Nu menar jag inte att jag är deppad hela tiden men vi har ju alla våra upp- och nedgångar.

Därför känns det konstigt när man möter någon som lyckas ta sig igenom den fasaden man har byggt upp och verkligen kommer en nära inpå. Väldigt nära inpå. Tänk er att det finns någon som man kan vända sig till när det gäller precis allt och en som vid många tillfällen känner en bättre än en själv. Att ha en person vid sin sida som alltid vill lyssna, alltid vill prata och alltid vill vara där - visst låter det otroligt?

Jag erkänner att det är jobbigt när det finns dem, trångsynta och oförståeliga. De som inte kan acceptera att livet har sin egen gång och att det är något att glädjas med mig åt och inte något att ifrågasätta. Men jag vet hur enormt tur jag har och att vad som än sägs så är det fel. Det är bara folk som inte fattar.

Dock är jag långt ifrån felfri. Det är något som jag bevisat ett flertal gånger och att den personen inte bara accepterar de snedsteg och fall jag gör, utan att han också hjälper mig upp precis varenda gång är ovärderligt. Så många fel jag gjort skulle få de allra flesta att gå sin väg men inte han. Inte min klippa.

Att kalla detta vänskap låter helt ärligt för mesigt. Jag skulle vilja komma på ett eget ord som verkligen beskriver hur viktig han är för mig. Tyvärr finns de inte och därför tänker jag inte försöka nämna något mer än det jag redan skrivit. Jag vill bara säga att han är den som hjälper mig att leva och orka med allt som man stöter på här i livet. Och det kan ingen ta ifrån mig.


Hand i hand. Nu och för alltid.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Förhållande-det är ordet du söker tror jag.

2010-07-18 @ 19:06:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0