Milles egna hiss- och disslista!Försäkringar!

Min mobil försvann ju förra helgen (R.I.P) och tacka vet jag försäkringar. Det är ju grymt värt att man har möjlighet att ha försäkringar som täcker en del av det man förlorade. Eller värt och värt, det är klart att man hellre haft kvar samma mobil men ni förstår nog vad jag menar :-)

Gossips.se!
Besöker skvaller-bloggen varje dag bara för att läsa juicy shit om storbloggarna. Lite töntigt kanske men det är grymt roligt tycker jag ;-) Spana in den HÄR.

Paris Hilton's My New BFF!
Haha anledningen till att jag hissar det programmet (om man ens kan kalla det program) är helt enkelt för att det är spännande vad TV kan hitta på vilken skit som helst att göra program om. Fastnade framför det idag och det är fasen, om möjligt ännu mer patetiskt än alla Bachelor-program som funnit. Men jag kan inte sticka under stolen med att det var väldigt underhållande och fick mig att hänga framför tv'n ett par timmar..."Oskrivna regler" som försvinner när värmen kommer.
Alltså för helvete, visst borde det finnas någon lag på hur lättklädd man egentligen får vara i centrum och liknande allmänna platser? Hur fräscht är det på en skala när medelålders, tjocka gubbar går topless på stan, dvs utan någon slags tröja. Vi lever alla i samma värme men det betyder inte att man ska ge sina medmänniskor men för livet... 

Folk som missbrukar facebook-uppdateringar.
Är jag den enda som stör mig på folk som uppdatera sin facebook-status 500 gånger om dagen. Seriöst, har man så jäkla mycket att uppdatera om kan man väl skaffa sig en blogg eller twitter där folk som faktiskt bryr sig kan läsa exakt vad som händer?

"Sommarvädret"
Qué? Har det ens varit någon sommar än så länge? Vädret suger ju och den här tropiska värmen var ju här rätt så långe alltså. När kommer klimatförändringarna och tropikerna till Sverige och Norrland, för jag håller på vänta ihjäl snart..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0