Mina vardagkvällar i bild och text;

Jag har kommit på att jag avslutar ofta dagens bloggning med "nu blir det tv'n och sängen" eller "kanske dyker det upp något inlägg senare inatt". Men vad är det egentligen jag gör dessa sena kvällstimmarna? Jo, det ska ni få se här!

Hela grejen börjar klockan 23.00 med SATC på trean. Två avsnitt vilket innebär att det slutar kring midnatt någon gång. Ibland kan jag inte vistas i vardagsrummet då tv'n där ofta kan vara ockuperad av några randoms. Denna kväll var en sådan kväll som ni ser på den andra bilden.

Direkt efter slår man på kanal 5 för att se ett avsnitt Criminal Minds (och går upp på övervåningen om man inte fått plats där tidigare).I soffan ligger min syster ofta avsmullen. Eller okej, den torrbollen sover rättare sagt. Ibland gillar jaga tt busa eller skrämma henne som ni ser på bilden. Hehe, ingen behöver ju säga till henne att jag lagt ut denna bild... Eller jo, gör det förresten!Är det ett dåligt Criminal Minds-avsnitt eller ett som jag  sett tidigare så händer det att man skriver något blogginlägg samtidigt som man försöker följa vad som händer för Reid och gänget.Eftersom Criminal Minds slutar kring ungefär kvart över ett på natten så kan man känna sig lite trött. Om nöden kräver så blir det sängen då eller så är man wild and crazy och somnar i soffan, framför MacGyver. Patetisk tv-serie om jag får säga det själv... Anyway, eftersom bilderna slutar här så antar jag att det blev sängen på direkten.

Nu närmar sig klockan elva, så jag måste kila! Såklart ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0