Återblick: Juni 2009

Ja, jag vet att jag härmar Kenza rätt av nu, men det må vara! Det är ju knappast så att hon har patent på sina blogginlägg liksom ;-)

Juni för ett år sedan var ändå händelserikt, även om det då kändes som en månad i mängden. I början av juni hade vi ju den berömda balen som absolut var värd att gå på! Gick ju tillsammans med Karolina och jag tror vi båda hade det riktigt najs precis .Sedan fortsatte det med att en hel drös tog studenten! Vissa blev vuxna då medans andra blev arbetslösa... hehe. Skolavslutning denna månad vilket innebar början på ett härligt sommarlov.Under juni månad hann jag också med en resa till Luleå och haparande. Då var det väldigt hemligt att vi for till Happis och shoppade diverse saker men nu, ett år senare tror jag det är okej att avslöja den hemligheten ;-)Mycket träning stod också på schemat för jag och Malin. Vi höll nämligen på med vårat projektarbete som var att simma Vansbrosimmet. (Shit, var det så längesedan?)Steket fortsatte trots att balen redan hade varit. I junisolen skaffade man sig en redig bränna som man sedan gick och flashade för alla när man fick chansen ;-)

Happ, tydligen var man fit för ett år sedan också...

Jag avslutar det här inlägget med den sorgliga händelsen att The king of pop Michael Jackson avled den 25 juni 2009 vid en ålder av 50 år. Världen sörjde över att ha förlorat en av tidernas största.Det där var alltså mitt juni 2009 i stora drag. Trevligt värre och jag hoppas att detta år blir minst lika härligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0