Ett år sedan.

Idag är det exakt ett år sedan världen chockades. Idag är det exakt ett år sedan som Michael Jackson, The King Of Pop avled efter ett hjärtstillestånd vid en ålder av 50 år.

En hel värld sörjde hans död. Många av dem var sådana som vänt honom ryggen till när det börade spridas rykten om olika (ej bevisade) incidenter med barn. Det är sorgligt att det ska krävas en persons död för att få den uppskattning man verkligen förtjänar.

Enligt TT Spektra så blev Michael Jackson 2009 års bäst säljande artist i USA och "han har tjänat" omkring en miljard sedan sin bortgång. Först och främst är det ganska imponerande att slå ut dagens stjärnor och vinna första platsen men det är också tragiskt. Tragiskt att han gick bort när många stod med ryggen vän mot honom istället för att världen stod med öppna famnar och hyllade honom för det han borde bli ihågkommen för - hans musik, som har inspirerat och fängslat miljoner människor runt om i världen, oavsett vem du var och vilket liv du levde.

Idag är det exakt ett år sedan The King Of Pop lämnade oss och det tänker jag hylla med lite MJ-musik ikväll! Så det så :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0