Sista kvällen med gänget... :(

Ganska precis klockan sju igårkväll befann jag och John oss hos Hanna och Antons place aka. "Fortet". Det är där vi ha spenderat alla klassfester under studentveckan! Självklart är det mesigt att tacka på bloggen men jag måste ändå göra det; TACK SÅ HIMLA MYCKET! Ni gjorde denna fantastiska studentvecka möjlig ♥

Vi hade det i alla fall sjukt trevligt där borta trots att några hade lyckats dra på sig feber... Det blev mycket snack, visning av en hemmagjord musikvideo och sen det absolut värsta av allt - kramring. Om det är en sak jag verkligen hatar så är det att visa vissa specifika känslor för folk. Att flenna är en av dem och jag trodde självklart att det skulle gå bra igårkväll. Men se på fan, efter några minuter kom ju tårarna och dom vägrade sluta! Haha blev alltså grymt sne ett tag men efter peppsnack med (föredetta) klasskamrater så blev man en happy boy igen!

Vid elva gick vi ut på Station 8 och dansade sönder hela kvällen med en drink i handen! Träffade på en massa glada studenter och hade det grymt ballt!!! Där vid stängningstid gick jag, Carro och Tette en sväng mot MAX, sedan mot Krysset innan vi vände om och gick till MAX igen för att slutligen bestämma oss för amt på nya Kungsgrillen ;-) Haha, typ att man brände många kalorier under den promenaden?!

Kvällen avrundades med en efterfest hos Maria här i Bergsbyn där jag och Carro chillade mest allt. Vi låg i en säng tills klockan började närma sig 06.00 då vi tog vårat pick och pack hemåt.

THE END.


En skylt utanför där klassen har signerat med sina autografer!


Välkomstdrink!


John, Stina och Filip!


Sådär ser David ut när han är sjuk ;-)


Viktor, Emelie och Elin!


Hockeypojkarna Melker, Martin och sen jag då!


Mys med hunden Tyson :-)


Hanna (veckans värdinna) och Macko!


Robin och Britta!


Den där jävla kramringen...

Kommentarer
Postat av: Eldariris

Hi! Your site appeared very useful to me. Excellent work, thanks.

2011-03-21 @ 09:34:46
URL: http://eldariris.blogfuture.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0