Studentdagen

Hur ska man kunna beskriva gårdagen med ord?
Det går verkligen inte men jag ska göra mitt allra bästa. Efter en ganska kort natt sömn så klev jag upp kring halv åtta för att börja göra mig i ordning. Allting flöt på ganska bra förutom att mina skosnören spårade ur. Dom stod typ rakt upp och såg riktigt risiga ut. Haha, egentligen är det väl ingen stor grej men detta gjorde mig ändå småsvettig och stressad på något sätt. Men en lösning kom man på och sedan var det lilla problemet ur vägen. 

Kring klockan tio anlände man på Anderstorpsskolan för avslutningsfotografering med klassen. Varenda en var hur snygg som helst så kortet kan inte ha blivit annat än fint? En väldigt tråkig sak var att vår gitarrist och sångare på torguppträdandet David var sjuk! Jag tror att alla blev lite smånervös eftersom vi verkligen har tränat och taggat på att leverera där framme inför familj, vänner och bekanta ;-)

Champagnefrukost hade vi sedan hos världens bästa mentor Katarina! Det var trevligt och gott med en massa godsaker som exempelvis jordgubbar, melon, snittar, nötter osv. Där var vi tillsammans med SPID3a innan vi fick hämtning av skrindan som skulle skjutsa oss ned till kyrkan. En händelserik resa dit var det minsann.

Det var nämligen så att Emelie tappade sin väska med bland annat mobil, kamera, studentstationsbiljett på E4:an! När vi stod där i rödljusen så hoppar Elin ut ur skrindan, springer bort mot stället där den överkörda väskan låg och löpte sedan mot skrindan i sina höga skor!! När hon närmar sig skrindan så börjar vi åka eftersom det blivit grönt men det var då Elin visade sina SPID-takter och slängde sig upp i skrindan igen! Elin - the saviour of the day alltså.

I kyrkan hände det väl inte något speciellt. Några var mer nyktra än andra och tydligen tillhörde jag den mer lulliga skaran.. Håller dock inte med men skitsamma ;-) Knappt 40 minuter var vi där innan vi tågade ut från skolan och mötte upp familj och vänner! :-) Tack alla ni som kom! Efter en stund hoppade SPID 4 upp i skrindan och började resan mot torget. Nu hade även David krigat sig upp och trotsat sin feber och illamående för att vara med på torget. Och satan vad bra han var!! Ett  grymt framträdande bjöd han och vi på och jag tror att alla i publiken blev hyffsat imponerade. Youtube-klipp på det kommer upp senare!

Efter torget gick man på stan ett tag med Majken och Caroline innan det bar av hemåt för middag... Och där slutar det här inlägget..


Glad student!


Världens bästa David Rundblad!


En grymt fin bild på Frida och Malin!


På flaket.


När SPID 4 entrar scenen på torget.


Och vi var kung enligt folk jag pratat med!!


Doroteas och självklart också Skellefteås stolthet - David Rångefors!


Älskade Natthalie!


Jag och Emelie!


David och Britta!


Mattias!

Kommentarer
Postat av: Malin

Härliga bilder!Grattis till studenten :D

2010-06-12 @ 22:23:22
URL: http://neverwithoutu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0