Milles egna hiss och disslista!


Lady Gaga
Hela världens It-girl alltså. Har ni sett den nya videon till hennes låt Telephone som på drygt ett dygn har haft 6 MILJONER VISNINGAR? (Om inte klicka HÄR). Jag skulle inte bli förvånad om den videon kan vara bland det sjukaste som någonsin har skapats inom musikbrancshen. Men vafan, det är ju inte konstigt när det är Gaga vi snackar om ;-)
Våra hiss och diss-videos
Dom är inte fejk om någon tror det. Det är inte så att vi har tränat in något slags "manus" utan det mesta körs på improvisation. Skrämmande va, att man kan vara så fucked up i huvudet? ;-) Men jag tycker det roligt att vara det och det är roligt att se andra som spårar på liknande sätt. Därför hoppas jag få se mer liknande saker ute på nätet som är gjort av er ;-)
Telenor-reklamen
Alltså nu får det tamefan vara nog! Hur ofta spelas inte den här jäkla reklamen på tv egentligen?! Jag överdriver inte när jag säger att jag säkert sett och hört den över 100 gånger! Jag är så himla less på låten också, som inte är bra alls längre - tack vare reklamen. Haha och lika förbannad blir man ju när man hör sms-signalen i slutet och tror att det är ens egna mobil som låter.. :-PSjukvården
Läste ni igår på Aftonbladet om mannen som gått med bruten fot i tre månader utan att fått hjälp? Förutom att det var sjukt äckliga bilder så är det skrämmande när man vet att det finns liknande fall runt om i Sverige; män, kvinnor och barn som verkligen skulle behöva få hjälp men som får stå i en himla kö i flera månader. Vi bor i Sverige och om det ska vara ett så jäkla "bra land att leva i" så tycker jag att sjukvården får se till att skärpa sig rejält!!


Kommentarer
Postat av: ESSEM, Selena

Sv' Haha, låter ju kul!

Kompisar här med ;p

2010-03-13 @ 13:20:44
URL: http://essems.blogg.se/
Postat av: Linnea

den där lady gaga låten var den sämsta jag hört. och kan inte kalla det för musikvideo när inte ens halva videon var med musik? och jag håller med om att det var den sjukaste video jag sett. jag skulle då he lady gaga på diss listan och inte på hiss! :) hon är ju sjuk.

det ända som var någorlunda bra med videon var typ att dom inte hade så mke kläder på sej haha (A)

2010-03-13 @ 14:37:37
URL: http://bloggendettalasom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0