Milles egna hiss- och disslista!Studenten!
Även om det känns i hjärtat att behöva lämna människor som man tillbringat fyra år med så hoppas och tror jag att studenten och tiden innan den kommer att vara oförglömliga. Humöret kommer (förhoppningsvis) vara på topp den största tiden och nu är det upp till sista SPID 4-klassen att göra det här något att se tillbaka på med glädje. Let's go crazy bitches ;-) ♥ 

Katrin Zytomierska!
Kanske en av Sveriges mest frispråkiga kvinnor som haft stora problem med allt som har med barn att göra har nu lyckats trycka ut sin unge Ringo efter några om och men. Det är roligt att läsa om hur hon börjar bli godhjärtad och om hur mycket hon faktiskt älskar sin avkomma. Tummen upp för henne, Bingo & Ringo! (Hahahaha) 
Hennes blogg hittar ni HÄR.Svenska kungahuset!
Är jag den enda som tycker att det här med exempelvis Victoria och Daniels giftermål spårar ur? Okej, roligt att kronprinsessan gifter sig ochd et är klart att det ska uppmärksammas. Men vem fan vill veta när/var/hur de tränar på att gå i kyrkan?! Är det så himla intressant att det behöver stå på A-bladets förstasida? När krig, svält och sjukdom härjar i resten av världen så ska vi behöva läsa om någon överdriven kungaskit. Boooring! Alla-vill-lyssna-på-min-musik-människor!
Åt helvete med er alltså! Okej, där överdrev jag kanske men om det finns något jag inte gillar är wannabe-coolingar som ska springa runt och spela upp sin jäkla musik. Ruggigt själviskt om jag får säga det själv. Men hur svårt lam det vara att ta på sig hörlurar och avnjuta musiken ensam? För jag menar, ser det ut som att jag vill lyssna på din äckliga partymusik på bussen hem från stan? Håll er skitmusik för er själva!


Kommentarer
Postat av: sim

håller med förutom katrin... hon säger vad hon vill men det hon säger är ju fan retarded!

2010-06-01 @ 16:41:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0