From hot to not - Bloggometer!Eftersom jag är väldigt insatt i bloggvärlden så tänkte jag dra en snabbsummering av vad som händer där uppe på toppen ;-)

Kissie är som vanligt i blåsväder trots att hon är en mesig, osäker människa. Nyligen drog hon sig till Västerås och tipsade bloggläsare om att hälsa henne välkommen och nog blev hon välkomnad alltid - Med äggkastning. Stod till och med i A-bladet så snart har väl Kissie eller Alexandra som hon heter fått den stjärnstatus hon vill ha ;-)

Blondinbella verkar blivit lite mer crazy sedan hon och Nils gick skilda vägar. Alkhol syns i ungefär 99.9 % av alla hennes inlägg. Hrm, kan man kalla henne Wild girl eller bara sad girl goes alcoholic? Annars så är hon ju i stråkastaljuset med en ny tidning i vår, klädeskollektion, böcker osv.

DennisM är tillbaka. Han som man trodde var utdöd eller nåt kommer tillbaka och gör det med påhopp hit och dit, det senaste är att han och Amir (Gaybloggen) snackar skit om varandra. På lördag ska de tydligen på samma event så det blir spännande att se om det blir slagsmål, eller förlåt - arga blickar är väl det värsta dom vågar göra mot varandra.. Oooh...  

Paow och Hugo är tillsammans igen. Kärlek övervinner kanske allt, till och med otrohet. Tänka sig att det finns dom som kan ge folk fler chanser, personligen så trodde jag att jag var den enda som gjorde det ;-) Kul, vi får se om det håller då!

Kenza tuffar på som vanligt. Hennes och bloggpolaren Tyras's show som går på deras bloggar på torsdagar är väl ändå ganska så hett för tillfället. Dock får dessa "programledarna" ingen högre plats för det den här gången. Sorry girls :-)

Dessie brukade provocera men har lagt det på hyllan och verkar istället ha startat en... matblogg. Intressant verkar f några tycka eftersom folk blir irriterade och påverkade av dessa blogginläggen. Hon äter - big deal?!

Foki drar till Thailand för att leta lägenheter till hennes kommande flytt. Fast inte ens det kan dra upp henne från botten på listan för tyvärr, Umeåpinglans blogg börjar nog bli för tråkig för 11-åringarna snart. Skvallerbloggarna orkar knappt skriva någonting om henne och det säger ju en del. Nu vid närmare eftertanke så kanske Isabelle borde dela sista platsen, random girl så det skriker om det med en helt vanlig blogg. Typ sämre än min?
Några av bloggarna jag nämnde. Btw, klicka på bloggarens namn för att komma till honom eller hennes blogg!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför uppdaterar du inte så ofta nuförtiden? =(

2010-11-24 @ 21:31:04
Postat av: jH

haha varför skulle jag bli de? :D jag är inte så känslig om du trodde de x] hihi =]Haha det ju förfan 5 år mellan oss + att du har flickväninget att tacka för, jag finns där för alla även om jag inte känner dom så bra :)

2010-11-24 @ 22:21:39
URL: http://beehaappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0