Klockan tickar folket!Shit, snart närmar sig 2010 sitt slut och då är ju den evigt stora frågan; Vad ska man göra på självaste nyårsafton? Finns det någon vänlig själ där ute som har något förslag eller erbjudande så är det bara att höra av sig ;-)

Dom senaste åren har det varit riktigt lyckade årsskift om jag får säga det :-D

07/08 hade Sandra i klassen styrt upp en grym middag på Arctic Gourmet och där var det en del klasskamrater, bland annat kanskebröderna?! (David, Melker och Anton). Snacka om att kvällen spårade men nog är det ett starkt minne allt ;-)

Tyvärr hittar jag inga bilder från den kvällen.

08/09 var det hemma hos Carrie med en hel drös människor! En massa mingel och känt som okänt folk. En trevlig kväll och vissa av hos hade det nästan lite för trevligt ;-D09/10 hade vi en middag hemma hos Amanda med goda drinkar, spel och otroligt mycket glädje! Före tolvslaget bytte vi ställe till en lokal på Älvsbacka där annat känt och okänt folk befann sig :-)
.... Så, var är vi år people?! ;-)

Kommentarer
Postat av: Emma [Hockey-Foto-Twilight]

Ja, vart ska jag börja? Vilken kille Daniel Norberg är egentligen! Han var trevligare än jag trodde och jag hade HÖGA förhoppningar. Vad rolig han är också! Han showade framför kameran, dansade, hoppade, tjoade, allt för att jag skulle få en rolig bild. Skrattade hela tiden. Röst av guld när han sjöng High and Dry inne på Kvantum! Ställde glatt upp på bilder, kramar, autografer och allt annat som fansen ville ha.. Kan sitta och skriva hur länge som helst om denna charmiga kille men avslutar väl här.. Du blir väl less på att höra allt, hade mer än gärna unnat dig att träffa honom!Tack, vad glad jag blir! Blev nöjd över bilderna :)

2010-11-15 @ 21:48:19
URL: http://emmaanystrom.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha okej okej jag förstår ;) haha jo med mig är det bara bra faktiskt

2010-11-15 @ 21:59:59
URL: http://xxforgivexx.blogg.se/
Postat av: stinaa

det är DU som ska styra nyårs marcus!!!

2010-11-15 @ 22:43:41
URL: http://anaturaldisaster.blogg.se/
Postat av: micaela

håller med stina!

2010-11-15 @ 23:09:46
URL: http://micaelahaggmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0