Vem är jag?

Jag har haft tid på mig att riktigt fundera på vem jag är, vem jag har varit och vem jag vill vara. "Big deal" kanske några av er säger men för min egen del så har det faktiskt varit det. Det har hänt så otroligt mycket på relativt kort tid att jag från stund till stund tappat fotfästet men jag tror det är något jag börjar få. Det kommer sakta men säkert liksom.

Jag har tänkt tillbaka på vem jag var. Jag har varit en väldigt olycklig person som gjort allt jag kunnat för att dölja min smärta bakom ett leende, ett skratt och kanske med ett skämt. Hela våren var av någon anledning väldigt jobbig. Jag tror mycket beror på det här med skolans slut, att folk flyttar och att det är nu man ska börja göra en massa val och det var (är?) jag fortfarande inte helt förberedd på.  

Jag har tänkt på vem jag är just nu. Den Marcus du möter imorgon kämpar sig igenom allt det som tidigare hänt men ser ett ljus där framme. Jag vet att den riktiga jag är fasen snäll, pålitlig, ärlig, glad och en del andra positiva grejer. Saker som alltid funnits där men som jag och kanske andra haft svårt att se från stund till stund. Detta har varit väldigt svårt att visa men jag känner hur det sakta men säkert kryper fram. Jag börjar tro på mig själv och även om jag försöker intala mig själv att jag är "världens bitch" så vet jag innerst inne att det inte stämmer. Jag är bra och jag är faktiskt inte sämre än någon annan. Även om det genom tidigare handlingar har verkat som det, tyvärr..

Nåja, vem vill jag vara då? Om man kunde önska så skulle jag vilja känna så mycket glädje, harmoni och bara ha det så jävla ball hela tiden. Hehe nä men det är någon klok människa som säger att för att kunna veta vad lycka är så måste man också ha känt olycka. Och jag hoppas inte på ett liv utan missnöje, tårar och andra jobbiga saker - det är en del av livet. Men jag hoppas att när något dåligt inträffar så ska jag känna mig själv tillräckligt bra och ha en tro på att det kommer att lösa sig, det kommer att bli bättre.

Jag är 20 år och jag har bestämt mig för att leva!


Kommentarer
Postat av: Emma [Hockey-Foto-Twilight]

Vad djupt, så fint skrivet! Men det är väl bara sanningen, man kan inte vara lycklig jämt. Men tycker i övrigt att du verkar vara en väldigt positiv och gullig människa!

2010-11-22 @ 21:46:15
URL: http://emmaanystrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Idioter är dom som inte fattar hur kung du är!!

2010-11-22 @ 21:54:02
Postat av: Karro

vad du är bra min vän, jag gillar din inställning och jag gillar dig!

2010-11-22 @ 21:57:47
URL: http://karolinasandstrom.blogspot.com
Postat av: jH

joo jag ska hälsa om jag vågar :] men du får ju hälsa på mej om du ser mej oxå :) för jag är oxå i min egna värld när jag går på stan :]

Tänk på mina ord om du är nere! :)Och den där kommentaren, jag gillar inte dej på de sätten men jag skulle inte tacka nej till att lära känna dej bättre! :D hare bäst kram:D!

2010-11-22 @ 22:26:37
URL: http://beehaappy.blogg.se/
Postat av: micaela

du är så fin kompis!

2010-11-22 @ 22:35:25
URL: http://micaelahaggmark.blogg.se/
Postat av: Anonym

<3

2010-11-22 @ 22:41:16
Postat av: mariaÅ

du är riktigt jävla bra marcus!!

2010-11-22 @ 23:08:54
Postat av: Anonym

Din blogg är så jävla grym, älskar hur du blandar vardagen med såna här djupa inlägg.. :)

2010-11-22 @ 23:20:04
Postat av: soffi (som kickar nåns ass om ja måst)

<3

2010-11-23 @ 01:19:21
URL: http://norran.se/bloggar/reseledaren

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0