"Bloggens baksida"

Jag har fått höra att det är fler än vad jag trodde som kikar in här ibland och att det som visas här inte faller alla i smaken på grund av olika anledningar.

Självklart vet jag vad som skrivs här eftersom det är jag som gör mina inlägg - ganska logiskt va? Men som jag också har nämnt flera gånger så väljer jag ut vad jag ska visa upp för bild av mig själv. Så till exempel, om jag sitter hemma en kväll och har tråkigt så betyder det nödvändigtvis inte att jag bloggar om det. För det första kan det inte vara roligt att läsa det + att jag vill ju ha lite privatliv också. 

Det är mycket festande på bloggen och i mitt liv just nu. Jag förstår och är fullt medveten om det men jag tänker i första hand på hur jag mår och vad jag gör. Sedan om folk tycker något annat så må det vara. Visst har jag kanske varit lite för obrydd på vad jag lägger ut för bilder/texter på sistone och att det kan tolkas på många olika sätt. Sedan är jag ju i en sådan position i livet där alkohol och fest inte riktigt funkar sådär jättebra tillsammans har jag förstått..

Det här betyder inte att jag kommer sluta blogga om saker jag gör men jag kommer kanske inte skriva så detaljerat, visa lika mycket. Det blir kanske lite opersonlighet när jag har utekvällar med mina vänner men det är den enda lösningen jag kan komma på för tillfället. Antingen det eller att lösenordskydda bloggen, så då förstår ni vilket alternativ jag väljer? Vill bara snabbt påminna er om att en del är skrivet med en klackspark och att om ni skulle analysera inläggen så är det ändå inte så mycket negativt som kan knytas till mig. Egentligen.

Avrundar detta inlägg med dessa orden som jag hoppas att ni tar åt er av;
(Och ja jag vet, det är helt sjukt att JAG, en random dude ska behöva skriva ett sånt här inlägg men det är inte riktigt till alla förstås.)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Snälla, lösenordsskydda inte! Tycker om att läsa din blogg ju.

2010-10-05 @ 20:42:49
Postat av: Anonym

Förstår hur du tänker! :)Älskar din blogg btw..

2010-10-05 @ 20:44:28
Postat av: Linnea

du vet att jag älskar din blogg!

2010-10-05 @ 22:02:20
URL: http://bloggendettalasom.blogg.se/
Postat av: Herre

asså jag dör om du skulle lösenskydda din blogg, den är ju superkul och dessutom är jag kär i marica :D

2010-10-05 @ 23:00:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0