Ibland vill jag bara skjuta.

Ibland,och allt mer ofta tyvärr så vill jag bara spy på den här jävla äckelhålan man bor i. Skellefteå är verkligen en stad som borde brinna i helvetet alltså. Den består endast av folk som snackar skit och folk som lyssnar på skiten. Var är alla bra människor om jag får fråga? Finns det ens några såna?

Jag hatar att folk tror sig veta vem jag är. Jag skiter fullständigt i hur egocentriskt/vad-fan-tror-jag-egentligen det här låter men det är enbart fakta - alla här verkar veta vem jag är. Det är hur sjukt som helst för jag har inte gjort något för att bli det. Jag sticker inte ut på något sätt om ni frågar mig. Jag har ingen extrem klädstil, ett beteende som spårar eller något sådant så varför? Det är en bra fråga och ingen verkar ha ett vettigt svar heller, varken jag eller någon annan. Ingen i den här staden har någon som helst stake så därför tittar folk och viskar. Jag är varken blind eller döv ska ni veta. Tydligen är det är ju för hemskt att säga något till mig istället för om mig.  

Jag orkar inte heller vara arg/förbannad och inte kunna prata med den personen jag verkligen vill prata med. Den som förstår mig och den som alltid skulle finnas där för mig. För det funkar tydligen inte längre och jag pallar inte det. Varför, varför, varför ska det vara så här?
Kommentarer
Postat av: Linnea

:(

2010-10-22 @ 11:55:22
URL: http://bloggendettalasom.blogg.se/
Postat av: mariaå

<3

2010-10-22 @ 11:56:43
Postat av: Anonym

Grejen är att man säger så bara för att man bor i skellefteå, ingen annan stad är annorlunda

2010-10-22 @ 12:33:09
Postat av: Anonym

Alla som vet vem du är har inte en negativ syn på dig, även om det kanske känns så ibland.

2010-10-22 @ 17:24:17
Postat av: AB

Dom kanske är avundsjuka...

2010-10-22 @ 17:43:14
Postat av: SOFFE

man blir ju allt less ibland, eller hur? fly till mig en vecka eller två, ta ett billigt flyg så får du bo här <3och är det till någon tröst så snackar jag om dig här också, och visar bilder på modell-mille ;)check in this, btw:http://norran.se/bloggar/reseledaren/?iframeurl=http://bloggar-mu.norran.se/reseledaren/?p=1&preview=true

2010-10-22 @ 22:13:09
URL: http://sofiahed.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0