Mille listar dom..I sann Halloweenanda listar jag dom skräckfilmer som jag verkligen kommer ihåg och som jag troligtvis aldrig kommer att glömma. Det har inget att göra med hur bra dom är eller så, men det är något med dom som gör att när någon säger "skräckfilm" så kommer dessa upp i skallen :-)

Screamfilmerna!
Är de inte lite av kultklassiker redan så borde dom bli det? Jag kommer aldrig glömma början i första filmen när Drew Barrymore hänger i ett träd med inälvorna utanför. Fyfan.. Lite rolig kuriosa eller vad man ska kalla det är att jag och KakanÅberg såg dessa filmer flera gånger om back in the days! Efter-skolan-nöje på hög nivå ;-)SAW-serien!
Brutalt? Ja. Spårat? Ja. Helt jävla psykat? Ja. Saw-filmerna är ju verkligen något man inte glömmer bort i första taget. Visst har dom spårat ur ännu mer på sistone om det är möjligt men där i början fick man ju ändå en ond tanke i sig - "tänk om dessa människor faktiskt är värda att utsättas för all skiten?". Har någon annan tänkt så eller är jag bara dum i huvudet? :-PHehe, vågar fan inte kolla på trailern.. ;-)

The Ring
Och nu snackar vi första filmen, den andra kommer i alla fall inte jag ens ihåg? Har för mig att den sög åsneballe men jag kanske kommer ihåg fel eller nåt.. Åter till den första filmen så fattar jag inte hur man kan göra något så vanligt så äckligt. För alltså vaddå, efter att man sett den filmen så är man ju rädd för alla mörkhåriga och långhåriga :-P Hoppas ingen tar illa upp men (a)


Kommentarer
Postat av: idani

Är man lite efter om man inte har sett scream eller the ring..? :O

2010-10-29 @ 00:21:29
URL: http://aquasilver.blogg.se/
Postat av: Linnea

SAw<3<3<3

2010-10-30 @ 10:49:28
URL: http://bloggendettalasom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0