Enligt mig!Idag kom jag att tänka på en sak när det gäller bussar och sånt. Jag kan väl inte vara den enda som har några oskrivna regler på vad som är mer okej när det gäller att kliva på och åka just buss? Eller? I alla fall så satt jag i dimman och kom på några personliga bussregler som ni kan läsa här nedan. Enjoy!


Regel 1.
Det värsta som finns är ju att slösa tid på att vänta. Så för att hindra detta från att ske gäller det att vara ute i allt annat än "god tid". Det bästa är ju om man får småspringa till bussen som redan väntar, alternativt att man är där på exakt utsatt tid. Inte en minut tidigare.

Regel 2.
Ha busskortet redo innan du ska kliva på bussen. Ingen gillar en segis så för att alla ska vara så nöjda som möjligt gäller det att vara kvick. Skit i att hälsa på busschauffören, han/hon gillar ju säkert inte ens jobbet så varför låtsas liksom?

Regel 3.
Man kan ju verkligen inte glo på dom som sitter ner redan så därför gäller det att tänka mittgången som en catwalk. Blicken rakt fram och gärna lite småhatisk. Om man känner blickarna mot sig så vet man att man har gjort rätt!

Regel 4.
Sätt dig så privat som möjligt. Försök få så mycket space runt om dig som möjligt så du kan luta dig tillbaka och njuta av åkturen. Måste varna för fyllon också, eftersom det finns risk för småprat som kan vara obekvämt alternativt att du själv blir sugen på att ta dig en sup. Så om du känner någon äcklig odör så ska du undvika att gå mot den. Alkoholen tyder ju på alkis/smygalkis och om det är svett är det kanske något smygsnuskigt random.

Regel 5.
Kliv av med stil. Här gäller det att vara kvick, precis som regel 2. Vet du att du sitter på en knepig plats så försök uppskatta hur lång tid det tar att komma till utgången redan innan du tryckt på stopp-knappen. När du sedan klivit av så får du verkligen inte titta tillbaka "in i busen" om ni förstår. För jag menar, vem fan bryr sig om du som klev av? Alla vill ju bara komma fram/hem eller vars man nu ska så snabbt som möjligt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHA DU ÄR KUNG!!

2010-09-15 @ 22:36:44
Postat av: ida

håller med fullständigt! :D

2010-09-15 @ 23:28:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0