"Spåra bara"

Kan ni tänka er att jag lät Anton väcka mig kring klockan 8 imorse? Snart kommer jag väl att börja skriva sjuka grejer som att jag styrt upp mitt liv osv... Inte ok! ;-)

I alla fall så tränade vi imorse och det gick faktiskt oväntat bra men senare skulle allting jävlas med en. Det började med att dom på ICA satte fel pris på min lunch, min sallad kostade i några minuter 85 spänn ungefär. Sedan skulle första kassakön gå skitsegt eftersom än äldre man inte fattade hur man betalade tydligen? Bytte kö i tro om att den skulle gå snabbare men icket. Då ska någon framför lyckats ta något som saknar streckkod så det blev lite springande hit och dit...

Jag kunde självklart inte hålla käften så tillslut stod jag och ropade till Anton att jag hatar mitt liv och att Gud måste hata mig också. That's right, I'm crazy sometimes fan.

Jag hann ju inte vara med att påpeka att jag ville ha dressing till salladen så när vi stod i Subwaykön för Antons lunch så tänkte jag vara ännu mer crazy och fråga om jag kunde få köpa lite till min sallad. Jag fick den helt gratis faktiskt och när hon frågade var jag skulle ha dressingen svarade jag helt coolt:

"Spåra bara" ;-)Hrm, varför ser jag ut att vara 70 bast på den här bilden? :-( Fucking hår och ansikte, det är väl sådär man blir efter lite sömn och bakiskänslan..


Anton, ögonstenen ni vet! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0