Val 2010

Det har nu blivit tid att rösta i valet och känner för att skriva ett lite seriöst inlägg om det.

Det är en massa tjoller om att inte skriva och berätta vad man ska rösta på och att det är fel att yttra sina åsikter men det skiter jag fullständigt i. Hehe det är ju ändå min blogg och ni läser ju alltid mina åsikter så? ;-)

Den enda synpunkten jag har är att alla som är över 18 år måste gå och rösta. Vet ni inte vad ni ska rösta på så ta bara något parti så länge det inte är Sverigedemokraterna. Ett främlingsfientligt och rasisitiskt parti som verkligen inte har någon rätt till utrymme i riksdagen eller existens över huvud taget. Förstår verkligen inte vad det är för människor som röstar på ett sådant parti, tror ni att ni är tuffa och häftiga eller?

Utdrag från Sverigedemokraternas hemsida som visar på deras rasisitiska ideologi inlindat i finare ord:

"Svensk är den som har en helt övervägande svensk identitet, och som av sig själv och av andra svenskar uppfattas som svensk. Det offentliga stödet till invandrarföreningar och alla andra verksamheter som syftar till att befrämja främmande kulturer och identiteter i Sverige skall dras in. Alla former av etnisk kvotering eller positiv särbehandling av invandrare skall avskaffas."

Så gå och rösta alla 18+! Vill ni vara som mig så kan ni gå dit och rösta miljövänligt ;-)


Kommentarer
Postat av: Johanna

JAG HOPPAS ALLA RÖSTAR PÅ VÄNSTERN!

2010-09-16 @ 17:16:14
URL: http://landgrenaren.blogg.se/
Postat av: Erik Hellsborn

Den som inte vet hur de ska rösta kan alltid testa Svenska Dagbladets valkompass:http://www.svd.se/nyheter/politik/valet2010/Valkompassen/Men bli inte överraskade om ni blir Sverigedemokrater.

2010-09-16 @ 21:56:10
URL: http://erikhellsborn.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0