Det här med motivation..

Nu när jag skriver det här så är jag inte alls peppad på att fara och träna. Jag skulle mycket hellre vilja lägga mig i soffan, se på TV eller någon film och bara halvsova mig igenom kvällen. Är typ lite sliten liksom... Visst fattar ni vad jag menar?

Men då kan jag berätta för er att det är här och nu som jag gör ett val. Vill jag försöka få mig att se vältränad ut eller vill jag sova bort träningstiden och istället samla på mig lite hull här och var? För personligen vet jag att jag inte har sådan ämnesomsättning som hindrar mig från detta och det enda sättet att undvika fett-samlingen är att just träna.

Jag skulle nästan kunna sätta pengar på att de som sitter hemma, klagar över sin misslyckade viktnedgång gör något fel. Det finns inga genvägar till ett bra resultat (tänker det varje gång jag ligger och gör mina 600 situps) och det gäller på alla olika aspekterna, och vid någon av dom fuskar ni. Vill ni gå ner i vikt så måste ni träna regelbundet och då räknas inte en promenad i veckan utan flertalet gånger. Vill ni gå ner i vikt så ska ni inte ligga och äta chips

Nu säger jag inte att man aldrig får ha chillardagar utan jag menar att man måste kompensera sitt intag (godis, chips, pizza, hamburgare, glass osv) med träning. En dos chips = en dos träning är orden som borde eka i ens huvud. Den bistra sanningen är att det räcker inte med att bara tänka - man måste agera också. Och jag lovar er att alla kan lyckas med detta, den enda som kan hindra er är just ni själva!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0