Lördagsvimmel

Jag förstod nästan att det skulle bli en lite småspårad kväll när den började med att jag satt och lagade ett par byxor med nål och tråd lite småfull...

Vi, det vill säga jag och Majken åkte hem till Carrie där det var lite häng med henne, Amanda och några fler. Trevligt var det då och det fortsatte vara trevligt när vi åkte hem till.. få se nu; Carries bf's mamma där det var lite folk!

Kvällen följdes av en utgång på Mollys och Allstar (dom hade slagit samman för kvällen). Mycket folk var det då och någon gång i vimlet blev det en slags class-reunion med SPID:are. Carrie & Majken var då i princip som bortblåsta men det löste sig ändå :-)

Stod i kö på Max i 40 minuter typ vilket var drygt innan kvällen led mot sitt slut. Sitter på lite smaskigt gossip faktiskt som dyker upp senare idag. "Lol" som man brukar säga ;-)


Kvällsväder!


Hemma hos Carrie!


En sån här och man var då verkligen på topp..


Melker och jag


Jag och Anton som vägrade vara med på bild typ. Han blev lite putt när jag sa att hans frilla var wannabe Anton Åströms.... Men det är lugnt för vi får driva med varandra :-)


Tydligen maten man åt?

Kommentarer
Postat av: Ella

Oki vi känner varann, men inte så jäkla bra! Men måste säga det som ingen säger... Du är ju råbög?! Varför går du inte ut med din läggning istället för o leka du har "förhållande" på facebook osv?! Alla vet iof du är homosexuell, och alla väntar på du ska komma ut Helt Och Hållet typ.... Nu vet iof inte jag om dina närmsta vet, men jag vet inte hihi...

Puuuuss på dig din pussgurka

2011-04-24 @ 11:31:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0