Backspegel: Maj 2011Nu är vi inne i maj här då. I maj så var man först och främst jävligt brun och det var enbart tack vare solariumet. Hade mer eller mindre knarkat det inför megafonenfesten i april men denna månad fortsatte besöken dit.

Denna månad lyckades man fylla år också och det firades lugnt med middag på restaurang och sedan besök av några vänner. Annars blev det lite gott och blandat här; träning, besök på Leos lekland och surströmmingtillställning som skulle vara lugn och chill men som slutade i en dunderfylla. Oops!

För att vara lite seriös så kan jag ju berätta att det var egentligen inte förrän nu som man verkligen tillät sig själv att vara lycklig. Det låter kanske hemskt eller konstigt för er men under 7-8 månader så hade man psykiskt plågat sig själv med att tänka att "jag förtjänar inte att vara glad, att le när jag gjort någon så illa". Det var kanske lite dåligt tajmat att själva finalen skulle vara i Sundsvall och att det var där det som skulle spåra på det viset men det var tur att man var där tillsammans med två av dom närmsta! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0