Resan hem:

Egentligen borde jag hålla det här utanför bloggen med tanke på att man inte vet vem som läser det här, men det är fan för roligt för att inte berätta ;-)

Jag fick sms av min syster igårnatt då där hon undrade om jag ville åka med dom hem. Självklart ville man det och då hade Majken av någon anledning gått ut på gatan. Så jag och hon gick till busstationen och satte oss i bilen. Då blev vi såklart hungriga så istället för att åka hem gick vi en snabbis in på Bussgrillen där dom har pizza.

Såg Marica där och skrek tydligen (?) till henne och höll på. Men när det var vår tur att beställa så insåg vi att vi ville ha hamburgare istället. Så vi tvingade chaufförerna att köra drive-in på Max efter att jag stått på skalle en gång såklart. Där på Max jag tyckte att det bästa vore om jag, full som stryk skulle prata. Hehe har fått berättat för mig att jag hälsade något i stil med "Hej det är Marcus" som att dom vet vem jag är.

Det var i alla fall ett jäkla uppdrag att fixa beställningen - ett tag hade jag typ en dubbelbeställning. Oops. Sedan tyckte man att det gick för segt i kön så då skulle man ut och slå ner någon. Herregud... När vi efter många om och men åkte mot hemmet så ringde Maria på mobilen. Så då vände vi in till stan igen och plockade upp henne.

Väl i Bergsbyn så lämnade vi av Maria varpå jag började må dåligt. Så hoppade ur bilen och kan ha fått uppstötningar men det må då vara. Vad som däremot var lite sådär var att jag tydligen tappade mobilen i den svängen i snön! Tur att jag aldrig märkte det så min syster kunde plocka upp den senare... Haha alltså visst är det väl sjukt ändå? Jag tror det var droger i någon av shotsen ute om jag ska vara ärlig :-P

Utöver det jag skrivit så kan jag säga att "någon" pratade om aids, flatlöss, alkoholdebuten, storlek har ingen betydelse, ramlade baklänges i en trapp osv.... ;-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0