Smeknamn

Jag tror inte att jag någon gång har redogjort mina friendz och vem som är vem eftersom jag ibland använder smeknamn på dom. Så här får ni det så att ni kan hänga med i fortsättningen!

Mille, the master, big boy, cool_90, snuskpellen:
Det är jag såklart. Nu kanske jag inte använt NÅGOT av dessa namnen för att beskriva mig själv med men om dom dyker upp så vet ni vem jag syftar på.

Carro, Kakan:
Det är Caroline J som jag syftar på. Singelbruttan (tidigare bergsbybo) som numera pluggar civilekonom i Umeå dit hon pendlar.

Carrie, Caroline:
Skellhells stora kändis bland oss gamlingar. Alla vet vem Carrie är... nästan. Typ?

Maria, Åberg, Åbbe:
91:a som jag känt länge. Blond och villig. Haha skojar bara, hon är inte alls blond. Eller jo det är hon men inte villig. Är kanske, det får ni själva ta reda på!

Christian, Chille, C:
Krulltotten från stan med en väldigt personlig stil. Bor numera i Norge av någon random jävla anledning.

Soffan, Sofia, Sofiahed:
Stormen från norr går hon under i mina tankar. Halvturk numera men är hemma på besök då och då. En av mina vapendragare som tog namnet Sofiahed när Apberget fanns och det har som fått följa med sedan dess.

Majken, M:
Micaela heter hon på riktigt men det är för drygt att säga tycker jag. Kanske den person som nämns mest här inne men som syns minst. Hon är inte ett fan av att vara med på bild helt enkelt så det är ju tråkigt tycker jag då ni kanske tror det är en låtsaskompis jag har eller nåt..

Marica, Smulle:
Vettefan om jag skrivit Smulle på flera år men det fick vara med ändå. Upptagen som fan är hennes civilstatus och jag tror till och med hon firar ett år med sin boy idag! Föredetta simmare men nu hamnare, hehe alltså att hon bor i Skelleftehamn.

... Hrm, nu vet jag inte om det är någon fler jag borde nämna. I sådana fall får ni faktiskt ta tummen ur och säga det ;-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0