Angående min hackade blogg och vad som komma skall!

Imorse när jag vaknade kring klockan 12 så skulle jag först logga in på MSN. Dock gick inte det då det stod att "lösenordet var ogiltigt". Brydde mig inte om det så mycket utan tänkte sedan logga in på min blogg. Samma sak där - ogiltigt lösenord. Fick smått panik och började testa olika grejer men kom inte in över huvud taget.

Som tur var så har jag två mailadresser så jag gick in på den andra och började sedan maila med blogg.se och deras support. Jag fick tillslut ett nytt lösenord som gjorde att jag kunde logga in på min blogg (min hotmail hade jag ej fixat med ännu). Då möts jag av det som ni ser nedan, ett sparat utkast:Denna person har försökt logga in på min hotmail och inte klarat det. Då kan man klicka på "glömt lösenordet" och kommer sedan vidare till en slags säkerhetsfråga som fungerar som ett andra lösenord. Eftersom min mail skapades när jag var 13 år så var det ganska lätt att lista ut. Därifrån har personen sedan skickat mail till blogg.se i mitt namn och fått tillgång till ett nytt lösenord och då lätt tagit sig in på min blogg.

Hela händelsen kommer i sinom tid självklart polisanmälas. Att bryta sig in på ens hotmail och ens blogg och sedan byta lösenord på båda två är inte okej. Det är ganska kul att den personen som gjorde detta har jag inte gjort ett dugg mot och att någon kan behandla en på det här sättet är skrämmande.

Därför kommer jag från och med någon dag framöver ha min blogg lösenordskyddad. Tråkigt men sant och kontakta mig via facebook, sms eller mail om ni vill ha lösenord!

Kommentarer
Postat av: Emma [hockey & foto]

Att vissa inte förstår vad som är MITT och vad som är DITT!? Synd att något sådant ska behöva hända.. Vilka idioter det finns!Hoppas att jag får äran att fortsätta läsa din blogg, kram!

2011-02-14 @ 23:23:34
URL: http://emmaanystrom.blogg.se/
Postat av: Karin

Fan va lågt gjort av denna person, och tråkigt att du måste ha lösenordsskydd nu:( vad händer om man inte känner dig då? Får man inte gå in på din blogg då??:)

2011-02-15 @ 09:08:11
Postat av: Mille

Hej Karin! :)

jag har ändrat mig och insett att den tragiska människan inte ska hindra mig från att göra något jag tycker om, så därför är den "öppen för alla" :) Hoppas du fortsätter läsa!! :D

2011-02-15 @ 16:09:11
URL: http://marcuswikstrom.blogg.se/
Postat av: soffe

va? vem gör sånt? ..

2011-02-16 @ 03:52:39
URL: http://norran.se/bloggar/reseledaren
Postat av: Karin

Det är ju självklart :D typ bästa bloggen Ever :D

2011-02-16 @ 07:26:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0