I huvudet på galna Mille just nu:

Är någon av er sådan person som kan tänka helt sjuka saker som ni senare aldrig vågar dela med er av? Typ fantisera er bort så att det ni tänker bara blir sjukare och sjukare? Jag är i alla fall en sådan person men som ni vet har jag absolut inga problem med att dela mig av tankarna, så enjoy! I huvudet på Mille just nu (eller så har dom lämnat byggnaden för ens tund sedan):

- Jag tror att "2012" kommer att ske. Borde man börja planera sin final day redan nu? Är det fel att vilja spendera sista dagen i livet (kanske) ovan jord istället för att vara gömd i någon källare? Hrm, kanske någon borde styra världens fetaste going-away-party eftersom vi alla drar vidare så att säga... ;-)

- På tal om fest så vill jag partaja. Men inte i vanlig stil utan mer som dom i Gossip Girl. Haha ni vet, lite glamoröst sådär och sen är man själv kvällens skandal för att man blir alldeles för full och spyr ner en isskulptur. Typ :-D 

- Är det möjligt att min katt ser spöken? Ibland stirrar hon rätt fram och det känns som att hon ser något mystiskt som jag och alla andra missar. Gud, eller tänk om Fancy var en människa i en kattkropp? Jag vet inte vem jag skulle tycka mest synd om då, mig eller katten..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0