Skellefteåguiden!

Haha har ni skelleftebor gratistidningenen hemms hos er så måste ni läsa en liten grej där min vän Majken är med! Eller så kan ni bara läsa det här inlägget så slipper ni allt det jobbiga ;-)

 


"Den har allt ett matrial som jag tycker ska vara med i en film, den är sorglig... eller mycket sorglig, spännande, smårolig och återigen sorglig. Det handlar om ett kärlekspar Sam Wheat (Patrick Swayze) och Molly Jensen (Demi Moore). Den har allt en film ska ha, den är lika bra idag som första gången jag såg den"
/ Micaela Häggmark

Hahaha jag har på allvar skrattat i tio minuter åt hennes duktiga kommentar. Nu känner ni kanskte inte Majken men det här är verkligen något som hon skulle kunna säga rätt ut, utan att skriva det på ett papper. Hehe roligt att du inte gjorde till dig i texten i alla fall... ;-D

Kommentarer
Postat av: kändisen

mamma har redan hett upp mig på kylskåpet, och en boende på hennes jobb klippte ut mig och hängde upp mig på hennes anslagstavla. Asså helloo kändissskap

2011-02-24 @ 00:20:04
Postat av: Karro

Hahaha vad sköven! Vad gör Mickis där? Och haha vem har formulerat det, eller är det så att säga "hennes egna formuleringar"? Haha sjukt kul iaf!

2011-02-24 @ 08:40:04
URL: http://karolinasandstrom.blogspot.com
Postat av: cari

haha så gulligt :D äkta majken !

2011-02-24 @ 16:37:36
URL: http://carielle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0