Natten då jag blev besatt...

Natten till idag hade jag en sjuk dröm och/eller upplevelse. Jag antar att det har att göra med alla "monsterfilmer" man sett på sistone.

Det som hände var i alla fall att jag i drömmen blev helt galen och skakade huvudet fram och tillbaka i en sjukt snabb hastighet. Mitt ansikte ändrade färg och jag började bli något som inte liknade den vanliga Mille. Det var som att jag blev besatt av något eller att det var något inom mig som ville ut (?) 

Det som hände sedan vet jag inte om det var i sömnen eller om jag var vaken men på något jävla vänster vred jag till nacken (och slängde med armarna) så att jag rev ner allt  på nattduksbordet. Kan inte vara säker men när jag var vid medvetande efter några sekunder så kändes det som jag att vridit huvudet och typ puttat ner det som låg bredvid mig. Hade inget ätbart där så det kan ju inte varit hunger som spelade mig ett spratt i alla fall....

När jag vaknade nästa gång hade jag ont i nacken och var helt förstörd över vad som hade hänt :-P Nåväl, med det sagt så kan jag passa på att varna er för att om jag blir till något missfoster så får ni göra allt för att hindra mig från att.. spåra, äta någon eller vad man nu kommer att göra!


Typ såhär kände jag mig i drömmen OCH när jag vaknade..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0