Drömtydning, någon?Okej, nu ska jag berätta om den sjuka mardrömmen jag hade inatt. Den började med att jag var på en båt själv med en massa randoms. Efter ett litet tag insåg jag att det var Titanic och att året var 1912. Eftersom jag redan visste vad som skulle hända (botten, here we come liksom) så böjade jag kolla på sätt att försöka överleva.

På något sätt så tog vi oss i land och skulle just kliva av när vi inte fick det för att båten höll på sjunka. Jag lyckades stå längst fram i kön så när folk tittade bort smög jag i land.

Helt plötsligt var jag hemma, fast vårt hus såg ut som min vän Marias. Den hade en pelare mitt i huset där alla stod samlade för nu skulle tydligen det bli världens översvämmning i hela staden typ. Det började komma vatten som satan och vi gck högre och högre upp i huset. Helt plötsligt kom mamma hem från något place och det var då något freaky hände ;-)

Hela huset lossnade från grunden och flöt iväg... ända till Skelleftehamn av någon anledning dit typ hela Skell stod nu. Mitt i allt var en skyskrapa som rasade ihop men tack vare snabbt tänkande så slängde man sig in i en källare. Dock var inte alla så smarta så en del dog ju. Blev orolig om det var någon jag kände och när jag kom upp så sa arbetskamraterna från Bingon att min mamma hade dött men att min syster var någonstans och det var DÄR jag vaknade.

Alltså wtf var det här för dröm?! Någon som har en aning? Det är nog bland det mest obehagliga jag varit med om för när jag vaknade vid 06.00 så var jag tvungen att kolla med mamma så hon var vid liv... (och kolla vilka kattjävlar som förde sånt oväsen utanför fönstret.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0