Fotografering enligt mig ;-)

Nu tänkte jag passa på att försöka förklara en sak för er.

Det gäller det här med att bli fotad som jag kan tänka är lite... inte kontroversiellt men ändå något som lutar åt det hållet. Typ "ååh vad fan tror du"-tankar är säkert vad som en del tänker. Inte nödvändigtvis just du men jag lovar att det finns en hel del som tänker så.

Om jag ska tala från mina erfarenheter så är anledningen till att jag tycker om det så mycket inte för att jag har ett onaturligt stort ego (hoppas jag då inte). När jag var yngre och var med på bild eller tittar på gamla bilder så blir jag besviken på hur ful man blev på dem, även om det bara var kort med vänner och så, så var det inte en vacker syn :-P Det kände jag ju redan då, att man förstörde varenda bild och att jag skulle ge allt för att se ut på ett annat sätt, vara en annan person.

Så känslan när man får titta på någon bild i kameran idag är ganska otrolig. Där ser man en kille som faktiskt ser riktigt färsch ut titta tillbaka, på ett sätt man inte trodde var möjligt. Den fula ankungen är kanske inte lika ful längre. Och det mina kära vänner, är anledningen till varför jag gillar att stå framför kameran. Ytligt eller ej, det spelar ingen roll för mig då det ger mig glädje och konstigt nog lite stolthet :-)Ytterliggare 2 BTS-bilder från igår som kan ha blivit hur grymt som helst. Det får vi se ;-)

Kommentarer
Postat av: healina foto

Bra talat :D

2011-07-16 @ 21:22:31
URL: http://healina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0