Födelsedaaag!Idag mina han- och honbönor så är det den 12 juli och vet ni vad som hände för exakt 21 år sedan? Jo, då föddes ingen mindre än min hjärter dam - Sofia!!! Kärt barn har många namn men på min blogg kallas hon oftast för Soffan, Sofiahed, Puman eller bara "hon". (Skoja bara..)

Hur som helst så är Sofia den vän som jag känt längst och en vän som jag aldrig kommer att tappa kontakten med. Även om jag suger på att uppdatera henne nu när hon är i Turkiet och jobbar som reseledare så vet jag att hon står vid min sida i vått och torrt, varje dag. Och jag hoppas att du känner likadant, för vad som än händer så kommer jag alltid finnas med dig och hjälpa dig upp varje gång du faller :-)

Jag vet inte om jag tror på ödet och sådant men hur fjuttigt det än låter så tror jag det var ödet som förde oss samman för sisådär 15 år sedan. Jag kommer alltid behöva dig för du är en klippa att luta sig mot, även om du ibland tvivlar på dig själv. Du gör inte bara mitt utan många andras liv så mycket bättre bara av att finnas till och det får du aldrig glömma bort :-)

Ha en underbar födelsedag och att du känner att jag är med dig i tanken i alla fall så ska vi ta igen det senare när vi ses. HAPPY B-DAY BITSI!  
Soulmate

Kommentarer
Postat av: soffe

<3väntar fortfarande på din ankomst....

TACK ! PUSS !

2011-07-12 @ 16:35:11
URL: http://sofiahed.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0