I'm proud of myself

När jag åkte buss hem idag så slog en tanke mig som jag inte riktigt vågat tänka förrän nu.

Detta låter kanske som man är självgod eller något men ni som följt bloggen länge och som känner mig vet kanske att det här med självkänslan inte alltid har varit den bästa. Det har funnits stunder när man legat på botten och inte haft orken att simma mot ytan så att säga. Men nu idag så kan jag stolt berätta för er att jag mår bättre än vad jag någonsin gjort tidigare.

I höstas när allt vändes upp och ned så hade jag nämligen inte mycket till övers för mig själv. Misslyckad, dum och äcklig räcker inte för att beskriva känslorna som man fick när man såg sig själv i spegeln och när man kollade på vilken person man hade varit. Att jag kunde bete mig som jag gjort var overkligt men nu bär jag svaret på den frågan, något som för ett tag sedan kändes osannolikt. 

Om jag kunde så skulle jag vilja åka tillbaka till den Marcus som trodde att livet var över och säga att "du är starkare än vad du tror" och att "när sommaren kommer så är du den personen du alltid velat vara, du klarar det". Jag svävar på moln - fjantigt kanske men för mig är det den bästa känslan jag haft på väldigt länge. Även om att jag inte åstadkommit något speciellt i andras ögon så har jag verkligen kämpat mig till det viktigaste och det är att trivas med mig själv. 

Förr trodde jag att jag var en riktig bitch som inte brydde mig om mycket mer än mig själv. Jag har nu lärt mig att så är inte fallet. I själva verket är jag faktiskt riktigt omtänksam, snäll och pålitlig. Mina vänner betyder så mycket för mig och jag skulle aldrig göra något för att svika dem. Jag hoppas att det är den personen dom/ni ser mig som för det är i alla fall så jag vill uppfattas som. 

Shit, jag lyckades verkligen!!  :-)

Kommentarer
Postat av: soffe

Du är så fantastiskt bra, Mackis. Jag har alltid sett dig som världens bästa <3

2011-06-16 @ 01:10:22
URL: http://sofiahed.se
Postat av: Micaela

Ååh ni mickis blev tåris! Duu är så bra Marcus <3

2011-06-16 @ 09:32:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0