Milles babbel :)

Känner ni också ibland hur det verkar som att allting är emot er? Nu snackar om jag precis allt, från tekniska grejer till livet i allmänhet. Är det meningen att vissa människor ska få den fasansfulla äran att möta motgångar, falska människor och bara idiotiska saker som får livets väg att gå upp och ner som en sjuk berg- ochdalbana?

Vi ska alla göra en massa val här i livet, vissa av dom kommer bli en besvikelse och andra kommer förhoppningsvis leda oss mot något fantastiskt. Varför finns det ingen jäkla manualbok som säger hur man ska gå tillväga här i livet för att slippa så mycket skit som möjligt och vad det krävs för att man ska gå i mål och tänka "Yes, det här gjorde jag bra och det blev fan bra!". Fattar ni, eller är jag för hög för att göra mig förstådd? Haha.. Tills jag hittar den där boken får jag väl famla fram i livet och tänka att what doesn't kill you only makes you stronger eller något i den stilen. Hrm, kanske allt jag babblat om hittills var för att kunna kasta lite skit på folk? Kom på att det jag vill passa på att göra det nu! Eller näe, det betyder väl inte att man kastar skit om man bara säger sanningen även om det får vissa att verka sämre än vad de är? Jag säger inte att jag är perfekt, gud nej men det jag menar är att folk borde ta konsekvenser lika mycket som någon annan.

Det är ju bara fakta när jag säger att det finns dom därute som hackar sig in på andra människors egendomar, är för feg för att ta konsekvenser för sitt egna handlande och istället skyller på någon annan, någon annan skickar fula bilder, en hundraelfte är så egoistisk att denne skvallrar om saker som han (oops) inte har att göra med samtidigt som någon har för lite stake från att låta sitt "hatobjekt" blogga ifred. Komiskt att allt det ovanstående är saker som kommer från the life of Mille så att säga. Man må vara en dramaqueen men är det så konstigt när det är sådana grejer man står ut med?  

Nu vill jag ha äggmackor så avslutningsvis kan jag snabbt säga att alla vi människor är fan circus-freaks. På ett eller annat sätt :-)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0