Milles egna hiss- och disslista!



Skellefteå AIK!
Alla älskar Skellefteå AIK? Jag tror nästan att hela den här staden gör det i alla fall så nu måste vi alla heja fram laget till en plats i SM-finalen. Inte fan att något skit-Luleålag ska dit, över min döda kropp liksom ;-)



Casey Heynes!
Nu är det så att jag inte sett själva klippet där Casey stoppar en av sina mobbare men det räcker med att kolla på intervjun nedan så förstår ni. Den är med Casey Heynes och där ser man hur mycket respekt den 15-åringen förtjänar. Mobbing är nog bland det värsta som finns och jag hoppas att detta klippet sprider någon slags förståelse för att detta är saker som pågår världen över hela tiden. All heder till Casey Heynes!


Gör som jag och "gilla" Casey Heynes på facebook! :-)



Krig!
Varför kan inte bara alla lägga ner den här tanken om att "krig löser allt"? Nu är det ju någon slag happening i Libyen och man blir ju verkligen less.. Nu säger jag inte att folket som bor där förtjänar att leva under någon pantad gubbe som styr och ställer (om så är fallet) men det borde inte finnas någon pantad gubbe som har den makten heller. Dålig uppfostran kan det kallas men det skulle ju vara guld om hela världen vaknade upp imorgon och började make love and not war :-)



Storbloggarna!
Alltså seriöst, varför sitter vi och läser bloggar som Kenza, Kissie och Blondinbella? Eller okej, det där är väl bloggar som har nåot slags nöje i sig då Kenza är värsta känd, Kissie provocerar och Blondinbella är seriöst. Så då är min fråga, varför följer vissa av oss tråkiga bloggare som Paow, Dessie och alla i den kategorin? Det är ju inte roligt för 5 öre @ the moment. (Kommer fortsätta läsa dom ändå, tro inget annat)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0