Välkommen till Skellefteå!

  • Oavsett hur mycket man försöker undvika hockeysporten och allt vad som har med Skellefteå AIK att göra så är det en omöjlighet. Om inte annat så får du höra det när du gör en partyrunda, sitter hos frisören, är på badhuset, jobbar... Just deal with it ;-)

  • Då det är en lång och kall vinter så kan du bli rädd för de som springer runt under våren men tro inte att staden fyllts med albinon helt plötsligt. Det är bara vi Skelleftebor som stannat hemma hela vintern och äntligen vågar visa oss ute i den värmande solen.. 

  • Skellefteå är inte olik någon annan stad när det kommer till skitsnack, kanske bara att det är dubbelt så mycket av det... eller tio gånger så mycket. Men detta leder då till att vissa tror lite mycket om sig själv och att de är i stadens centrum typ. Men grejen är ju att det är inte en så himla stor merit när vi lever i en stad där en skoter kan köras på vägen utan att någon höjer ögonbrynet.

  • Här säger vi inte "såg du i Aftonbladet om..." utan självklart är det "Visst såg du i Norran om.." Man kan säga att det är där allting händer!

  • Det är hur coolt som helst att sitta på Waynes och fika samtidigt som man tittar ut över kuken (staty på torget). Anledningen till varför det är så ball är inte nödvändigtvis för att det stället har bäst kaffe, bäst fikabröd osv. utan helt enkelt för att det är det enda Waynes i stan och enda caféet som finns runt om i hela Sverige.

  • Det är väldigt stort shoppingstråk, i princip en gågata med ett fåtal tvärgator.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0