Hur bloggen har förändratsSåhär kunde ett inlägg skrivas 2007:

"Har spenderat en halvtimme innan middagen med att kolla in lite på youtube =) Och då fick jag upp ögonen för två "saker".
den första är Celine Dion...... ? jag ahr upptäckt att hon är fan bra!! :D
den andra är Bryan Adams. Varför ahde jag för mig att han var typ en 65 år gammal gubbe?? Det visade sig nu att han inte är såå värst gammal!! Aja, han är också king =)=)

Ikväll blir det att fara på Coop med mamma för att kunna ta ut money!! Och det sak gå till den efterlängtade SPEEDOTRÖJAN!! En mörkblå sådan, svart fanns tyvärr inte

Sen så är moffes sovstuga eller vad man ska kalla det completed. Såå nu är det bara att dra med sig polarna på övernattning som lilla jag har fått höra x antal ggr idag! SÅ DÄR SKA VI HA FEST!? ;) men det skulle typ gå..........
'

aja, måste kila; nu blir det coop sen miccan sopm så snällt köpte tröjan åt mig (K) 

rakkamakkabajs"  

Såhär skrivs inläggen idag:
"Min uppdatering har ju verkligen spårat ur idag och igår. Har typ lagt upp kring femton inlägg om jag inte räknat fel. Men ni som tycker det nästan blir för mycket behöver inte oroa er - snart är jag nog nere på 4-6 inlägg per dag igen ;-)

I alla fall så har det här varit händelselös dag måste jag erkänna. Haha hoppas att ni som läser dessa orden har haft det mer spännande än mig! Jag har inte gjort mycket vettigt och det är som tråkigt... känns litegrann som att man slösar bort sin ungdom på att inte göra någonting. Förstår ni vad jag menar? 

Men jag försöker verkligen styra upp livet litegrann, ta kontakt med människor som kan få mig dit jag vill. Okej jag erkänner att det där kan nog ha varit bland det luddigaste jag skrivit. Men om det händer någon gång så tycker jag det är okej, det värsta är ju alla som försöker ha "mysterieblogg" varenda jäkla dag. BORING!

Äsch nu spårar jag bara iväg. Vi hörs imorgon igen! :-D"

Sånahär bilder kunde läggas upp 2007:
Sånahär bilder läggs upp idag:
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0