Nattens mardröm:


Inatt hade jag en riktig mardröm måste jag säga. Den innebar att en vän/gammal vän/bekant eller jag vet inte, som hade blivit sjuk. Det var en mystisk sjukdom som innebar att han (som är en riktig sportkille) tappade förmågan att gå. Det gick otroligt fort, för några månader senare så satt han i rollstol.

Detta visste jag dock inte om utan fick världens chock när OS skulle hållas i Skellefteå och denne person skulle vara med! Fick då informationen om vad som hade hänt och så.... Det sjuka är att jag kunde verkligen KÄNNA smärtan i hjärtat och KÄNNA hur mycket jag önskade att det var jag som satt i den stolen istället och KÄNNA hur ledsen jag var.

Vaknade upp, har ingen aning om vad klockan var eller om jag låg i soffan eller i sängen och verkligen störtflännnade. Tårarna bara sprutade för trots att drömmen var lite overklig så var jag övertygad om att den var sann och var påväg att ringa och kolla om den stämde. Haha alltså visst är det sjukt hur drömmar kan påverka oss?! Även om dom är overkliga?

Aja, det var som hela grejen och om någon orkar analysera drömmen så får ni gärna göra det :-P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0