Punkt 4Det gick så långt att jag smsade några vänner och kollade om någon kom på en tabbe jag har gjort. Pinsamma händelser kan jag rada upp (ex drog ned mina byxor i kön på Subway) men just en tabbe kommer jag knappt på.

Det enda som kom upp i lillhuvudet var händelsen som utspelade sig när jag och Malin simmade Vansbrosimmet sommaren 2009. För er som inte följde bloggen då så kan jag ju säga att det var mitt och Malins projektarbete i skolan.

När vi simmade loppet så hade vi smörjt in benen och armarna i vaselin för att behålla någon form av värme på de kroppsdelarna som inte var täckt av våtdräkten. Just vaselin är ju ganska kletigt men tror du att jag tänkte på det? Nej, utan jag använder mina smetiga händer med att torka lite på simglasögonen innan vi går ned i vattnet för att starta..

Då gjorde jag den upptäckten och det var ju lite för sent. Så jag fick snällt skippa glasögonen och simma 3 kilometer i 14 grader varmt vatten utan simglasögon. Tror ni man simmade rakt för det första? Och tror ni det blev en bra tid? Fyfan vilken jävla tabbe... Det här är något som jag blir arg över än idag om jag tänker på det eller om någon drar upp det :-P

 
Just efter loppet. Ser det varmt ut? Haha kan ju avslöja att det där leendet var rätt så fejk om ni missat det :-P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0