Punkt 7Man har ju en massa barndomsminnen men ett hemskt som sticker ut lite extra kan jag berätta om. Det var nämligen såhär att när jag och Daniel (dåvarande granne) var kring 5-6 år så var vi ute och lekte. Det var snöigt kommer jag ihåg och vi var då på vår grannes Leo's gård. Jag tror att det var okej att vi var där för jag kommer ihåg en annan gång när jag, eller om det var Daniel som fastnade i hans föredetta potatisland.

Men i alla fall så var ddet inte dit jag ville komma utan det var vinter, vi var och lekte vid hans hus och gick på snön. Just som vi var vid ett av hans källar fönster såå halkar jag till och foten far mot fönster och krossar hela fucking rutan?!

Jag kommer ihåg hur nära jag var att skita på mig när jag sprang hem och skämdes. Mina föräldrar "tvingade" mig att gå tillbaka och förklara vad jag gjort och be om ursäkt och jag kommer än idag hur jag ville sjunka genom jorden!


Den här bilden publicerade jag för några dagar sedan och på den ser ni grannen Leo och även fönstret i bakgrunden, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0